Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Vad ser du?

8 kommentarer

En yttepytteliten text och sex bilder från senare delen av maj 2021. Vad ser du? Det står redan vad jag har fotat men vad ser du? Jag ser hopp!

Lev väl och blomstra!/Agneta

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

8 tankar om “Vad ser du?

  1. Fikapaus kände jag ingen… 1 av 6 är väl inte godkänt eller? 😉

  2. ”kände jag igen” skall det vara.

  3. Jag ser vår och trädgårdsmys!!

  4. Hej Agneta,jag fastnade för blommorna på Svärmos tunga,inget jag sett tidigare. Jag läste idag att skåningar blir dumma när rapsen kommer. Jag älskar rapsfälten å bokskogen, och kan tjata om det hur många som helst ni vi är ute och åker. Hoppas vi träffas snart,kram å njut ,B-M

    • Min svärmors tunga är gammal och stor och den har blommat varje år de senaste åren. Såg du de små klara dropparna som satt på stjälken? De smakar sött och i värsta fall droppar de på golvet och då blir det kladdigt. Men jag är fascinerad av blommornas konstruktion. Ja, jag såg på TV hur folk ville ta selfies i rapsfälten – vilka idioter. Jag känner mig väldigt långt från F&S fortfarande. Kram och vi ses så klart framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s