Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Prickens dagbok(4)

4 kommentarer

Nu ska jag snart åka hem med min riktiga matte och husse. Det ska bli roligt att komma hem för borta bra men hemma bäst! Min bonusmatte BM har gjort sitt bästa (små bitar med godis, klapp och kel, sovplats i hennes säng) för att jag ska trivas och jag gillar även bonushusse BH, som jag kröp ner under täcket hos, alla tiders! Jag har gillat att kuta min BH till mötes när han kommer hem från jobbet! Sen full karriär direkt till matskålen… för då är maten plötsligt lite godare. Det är ju lite konstigt – men så funkar jag!

img_5528Jag kan tänka mig att komma tillbaka hit om det blir något mer tillfälle! Jag måste också ge en eloge till BMs vän Lotta W som klippte mina klor två gånger. Jag brukar vara lite stingslig, när det kommer kloklippning på tal, men det gick som smort! Här nere kommer några olika promenadmiljöer. De första bilderna är när vi gick vilse i skogen nära byn Ensligheten men som ni förstår så hittade vi ut igen. Sen är det bilder från Ystad Sandskog där det finns så många fina badhytter och sommarhus. I Svaneholmsskogen var det himla blött och jag försökte dra BM tillbaka till bilen men tyvärr är hon lite, men bara lite, starkare än jag. Det där hände flera gånger men på det stora hela så var det härliga promenader allihop! Jag sov i alla fall riktigt gott efteråt. Vi var på en massa andra fina ställen också men håll till godo med dessa bilder och kanske ses vi igen. Nospuss!/P

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

4 tankar om “Prickens dagbok(4)

  1. Hej, søde lille Pricken, tak for din optræden her på siderne! Dejlige billeder, især bliver jeg rørt af billedet af dig og din BM – der bliver tomt, det forstår jeg!

  2. Hej Margit, det är inte Pricken som svarar utan jag, BM, alltså! Jo, du, igår när M och jag kom hem från Ystad så var det så tomt när ingen kom och viftade på svansen och snodde runt våra fötter. Platsen där mat- och vattenskål stod är städad och tom. Tomt är det överallt! Jag har fått en mycket god erfarenhet av den här trevliga hunden men ändå vet jag att vi, BM o BH, inte kommer att skaffa någon hund – på ett bra tag i alla fall!
    Det är kanske snart dags att göra en överläggning om träff!?

  3. Haha, nej det kender vi: selvom her er forfærdelig tomt, når børnebørnene er taget hjem, ja…. så har vi ingen planer om at skaffe egne børn 🙂
    Jo, snart bør planlægning af träff sættes i gang!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s