Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Bloggare och pensionär, två i en och samma!

10 kommentarer

Jag blev nyss pensionär men redan har det gått två år sedan jag gick i pension! Det har gått ett år sedan jag skrev blogginlägget med alla glasen och jag tänker reblogga det och fira tvåårsdagen på samma sätt! WordPress har skickat sina gratulationer men de väljer nog inget glas! Bloggen har haft nästan 23 000 visningar och det är mer än jag någonsin kunde drömma om! Välkommen att fira tvåårsdagen med mig!

 

Pensionär, nyss pensionär!

SONY DSC

Jag blev nyss pensionär! Hur länge kan det kännas så? Många tror att jag var lite korttänkt när jag bestämde mig för vad min blogg skulle heta men…se jag hade tänkt ganska mycket. När det inte känns som nyss så ska jag nog sluta blogga eller hitta på något annat.

Det har gått ett år sedan första blogginlägget, ca 10 000 visningar och besökare från massor med olika länder. Det är ju inget om man jämför med storheter inom bloggvärlden som har hundratusentals följare men för mig är det fint att ni vill läsa och ibland kommentera. Vill ni fortsätta att följa min inte rakt utstakade blogg så blir jag mycket glad och tillika nöjd!

Välkommen välj ett glas för jubileums-skålen! Vilket glas tar du?

Sen är det fiffigt ordnat så att om du laddar ner ett specialaktiverat tangentbord kommer det att fungera i ca en veckas tid… H2O = gott…

Visa originalinlägg 51 fler ord

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

10 tankar om “Bloggare och pensionär, två i en och samma!

 1. Nu hamnar kommentarerna tydligen efter originalinlägget från mars 2015 eftersom det här inlägget länkas dit om man klickar på ”Visa original”! Jag har aldrig rebloggat något så det här är en bra erfarenhet för mig i alla fall!

 2. Grattis på 1-årsdagen!!! Jag kommer ju absolut att fortsätta läsa så länge du har glädje av att skriva!
  Jag tror att jag valde det vackra gröna glaset förra gången och jag gör det nu också för det är ju lika vackert nu!!!! Kram på dig!

 3. Jag firar två år som bloggare och tillika pensionär…det är ett år sedan jag skrev att jag bloggat i ett år…haha, TACK! Det är härligt att du läser!
  Jag häller upp något extra gott till dig i det gröna gamla glaset, Karin!

 4. Tillykke, nu er du snart veteran! Fint at have et lille kikhul til poetrissen på kullen!

 5. Tackar, tackar min råå-aste vän! Jag väljer ut ett gammalt grönt och häller upp ett lätt vitt vin till dig också!

 6. Lifligt!

 7. Skål och grattis. Jag tycker ju om att prova på något nytt. Jag väljer det skruvade glaset och hoppas på många fler inlägg från Dig!

  • Nyfikna människor utvecklas och det skruvade glaset passar dig perfekt 😉 ! Kanske är det mer ett ölglas men det går utmärkt att dricka gott vin ur det! Så jag häller upp någotjag tror att du gillae!
   Jag hoppas också på fler inlägg från DIG men också från mig! He, he!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s