Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Bloggare och pensionär, två i en och samma!

22 kommentarer

SONY DSC

Jag blev nyss pensionär! Hur länge kan det kännas så? Många tror att jag var lite korttänkt när jag bestämde mig för vad min blogg skulle heta men…se jag hade tänkt ganska mycket. När det inte känns som nyss så ska jag nog sluta blogga eller hitta på något annat.

Det har gått ett år sedan första blogginlägget, ca 10 000 visningar och besökare från massor med olika länder. Det är ju inget om man jämför med storheter inom bloggvärlden som har hundratusentals följare men för mig är det fint att ni vill läsa och ibland kommentera. Vill ni fortsätta att följa min inte rakt utstakade blogg så blir jag mycket glad och tillika nöjd!

Välkommen välj ett glas för jubileums-skålen! Vilket glas tar du?

Sen är det fiffigt ordnat så att om du laddar ner ett specialaktiverat tangentbord kommer det att fungera i ca en veckas tid… H2O = gott kallt kranvatten, C= champagne,  Ö = öl,  VV = vitt vin, RV = rött vin, M= mjölk, J=Juice, D = drink,

pvdv = precis vad du vill!

Tyvärr misslyckades jag med försöket att fixa tilltugg via cyber space men det kan du väl fixa själv!?

Skickar många tack och goda tankar! /Agneta

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

22 tankar om “Bloggare och pensionär, två i en och samma!

 1. Vilken vacker samling glas! Jag är svag för grönt glas så jag tar det gröna glaset längst bak och fyller det gärna med RV. Skål och tack för en härlig blogg! Jag ser fram emot många fler fina inlägg!
  Kram

 2. Karin, skål
  o härligt, jag gillar de gröna glasen o även RV!

 3. Jag tar C 🙂

 4. C i det röda glaset! Skål!

 5. Vad underbart det låter att du går ut i april och kommer in i oktober!
  Men att ligga på knä är inte lätt numera, att böja på ryggen i flera timmar är inte heller bra.
  Nej, allt borde numera odlas o midjehöjd!
  Kramar Karin

 6. Jeg vil gerne udbringe en skål for den kære jubilar – rødt glas og champagne skulle være helt vidunderligt 🙂

 7. …øh, C, skulle der jo stå!

 8. Grattis på årsdagen! Jag höjer det genomskinliga glaset till höger för ”Pensionär, nyss pensionär”, eftersom jag tryckte på D. Tack för alla fantastiska bilder, och dina varierade, välskrivna inlägg. För övrigt tycker jag ditt bloggnamn kan stå sig länge, länge. Hur ofta säger man inte: ”Jag tyckte det var nyss som…” om sådant som ligger många år bak i tiden?

 9. Skål Agneta och grattis till årsdagen! Visst var det väl alldeles nyss som du slutade ditt arbete och började blogga. Jag skålar med C i det gröna glaset och ser fram emot vad som händer här kommande år.

  • Absolut var det alldeles nyss…
   Grönt glas o champagne…hrm får nog köpa lite fler buteljer. Tack, jag har lite planer för framtiden men det mesta som händer här är ren o skär intuition o lust!

 10. Hoppas nyss håller i sig länge. Grattis till ett år. 🙂 Tiden går ruskigt fort. Eftersom det blå glaset är ledigt tar jag det. Det gröna är snyggt också. Jag är förtjust i färgat glas. I vårt museum visade vi upp olika konstellationer av färgat glas under en säsong. Hoppas du firade dagen med ett glas champagne. Kram Bosse

 11. Tack för kram, klart du ska ha det blå glaset som är inköpt på ett glasbruk i norra Tjeckien. Har bara tre blå glas kvar. Gillar dem mycket! Vad vill du ha i glaset?

 12. Reblogga detta på Pensionär, nyss pensionär! och kommenterade:

  Jag blev nyss pensionär men redan har det gått två år sedan jag gick i pension! Det har gått ett år sedan jag skrev detta blogginlägg och jag tänkte reblogga detta och fira tvåårsdagen på samma sätt. WordPress har skickat sina gratulationer men de väljer nog inget glas!

 13. Agneta, jag väljer snapsglaset till påsk det verkar vara ledigt. Du kanske kan fixa en liten OP till det.
  Jag är nu inne på mitt 7:e år som pensionär och även det känns ”nyss”. Det kanske är ett tecken på att vi fortfarande känner oss unga inuti även om kroppen har det lite jobbigt i trädgården.
  Glad Påsk!

 14. Vad lustigt att din kommentar hamnade efter ”originalet” som publicerades för ett år sedan!!! Hur som helst OP brukar vi ha hemma, var så god, så visst, Anita! Ja, nyss varar länge om man känner sig ung inuti! Glad påsk på dig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s