Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Första advent med Pladder i Rabatten, trädgårdskalender

12 kommentarer

SONY DSC

,

En julivarm bild från sommarnatten

inleder 2014 års Pladder i Rabatten

där blommor pratar vitt och brett

om högt och lågt – på sitt eget sätt!

I morgon kommer lucka ett.

En liten förklaring tarvas kanske…Det är femte året jag gör en kalender på det här sättet. Många av de gamla bilderna o texterna (luckorna) finns här i min blogg just under rubriken Pladder i Rabatten. Jag kommer att använda många nya och en del gamla klassiker. Håll till godo en ny lucka öppnas varje dag. Den finns också i AoT Trädgårdsforum om det är lättare att läsa där!

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

12 tankar om “Första advent med Pladder i Rabatten, trädgårdskalender

 1. Shit! När jag ser versen i min dator så delas raden upp och lite text kommer bredvid bilden! Det ser inte klokt ut och jag vet inte hur jag ska få till det! Det känns så tråkigt då formen betyder något för versläsandet!!! Nu känns det trist som tusan och jag vet att bild och text placeras olika beroende på vilken medium man läser i men det gör mig frustrerad! På första advent och allt…

 2. Härligt! Det här har jag längtat efter. Men du, har du provat att centrera texten? Eller vaddå, bredvid bilden?

 3. Vid första visningen stod en del av första versraden vid sidan av bilden och resten stod under. Jag gick tillbaka o redigerade, publicerade men inget hände. Så skrev jag min besvikna kommentar…och sen såg det plötsligt bra ut! Jag lär mig själv o att utforska vad som händer när man gör si eller så är både spännande och frustrerande, som sagt! Nu är jag lugn o fin o tar en kaffe o pepparkaka!
  Roligt om jag kan glädja dig o andra!

 4. Ser ju hur snyggt ut som helst i mina ögon! Och vad spännande med en adventskalender – det gillar jag!
  Kram

 5. Men nu ser det väl fint ut? Ibland undrar jag vem som styr, datorn eller jag? Eller snarare, jag vet…det är datorn och det är så frustrerande när saker och ting flyttar på sig liksom av sig själv.

  Men en väldigt vacker bild är det som andas värme, dofter och stillhet.

  • Man vill ju gärna att det ska se ut så som man har tänkt ut det hela… Bilden är tagen vid midnatt vilket är svårt att fatta även om ljuset är tänt i huset! Håll tummarna för följande luckorna!

 6. Jaaaaa! Jeg er en evig fan i kalender-klubben. Jeg kan ikke vente, må nok op og tjuvkigge i nat 🙂

 7. Wow! Vilken fin första bild du bjuder mig på, när jag gör mitt första besök på din blogg. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s