Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Flera växter pladdrar i rabatterna!

4 kommentarer

Lite programförklaring kanske: Alla fotografier och texter är mina egna. Det här är min lekstuga och jag har riktigt roligt när jag skriver och också när jag framför Pladder i Rabatten.
Det började egentligen som en adventskalender för några år sedan. Jag la en bild med text som en lucka varje dag på Allt om Trädgårds Trädgårdsforum. Växterna i min trädgård fick lufta tankar, diskutera med rabattkompisar och andra. Det passade bra där och blev uppskattat av tillräckligt många för att jag skulle göra det flera år. Jag har också haft program hos trädgårdsföreningar och liknande där jag har pladdrat på. Det ska vara lite opretantiöst och roligt, tänkvärt ibland och helknasigt emellanåt, grötrim är tillåtet men också lite knäppa rim som …året – …bärfisluktspåret.
Jag har många, många bilder och texter kvar men vet inte riktigt hur det kommer att se ut när jag lägger in ännu många fler här på bloggen.
Jag hoppas att ni kan njuta av bildrna fast formatet blir lite konstigt. Jag gör metabilder av ett redan färdigt dokument och beskär dessa för det finns inget annat sätt för mig att skapa ett blädderbart galleri av materialet. Jag gitter inte göra om allting, trots att jag är pensionär med all tid i världen!
Därför ser det inte supersnyggt ut men det får vara så, bara någon av er, kära läsare, drar på smilbanden och har det trevligt mitt i min pladdrande växtlighet.

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

4 tankar om “Flera växter pladdrar i rabatterna!

  1. Hej pensionären! Nu har jag med glädje läst din blogg. Tusan vad bra du skriver! Roligt att läsa och jag kommer på mig själv med att bli lite fuktig i ögonvrån. Kramar Kjerstin

    • Det är extra härligt när de gamla vännerna kommenterar förstås! Jag blir själaglad o tänker att du snart kan läsa lite om vårt storfamiljsboende, nja, mer om mtt förhållande till trädgård genom diverse boenden i livet. Snart så har jag del tre klar av en serie texter som handlar om vad trädgården betyder för mig! Kram tillbaka!

  2. Dina pladdrande rabatter er en kilde til evig glæde – Ikke mindst har min kollega, fru Gullan Vintergäck en stor plads i mit hjerte 🙂

    • Jag ska med det snaraste exponera lite fler pladder där Gullan Vintergäck är huvudpersonen. Jag håller på att lägga in flera bilder o verser på rätt plats i bloggen för att sedan publicera dem. Jag får jobba mycket för att komma ihåg alla steg och klick och dutt man måste göra…
      Ikväll har vi haft sommarfest i vävstugan och där skulle Gullan (och du) trivas fint om hon lyckades få igång sången… och det tror jag att hon skulle kunna. Vi var tretton damer med ett spann på kanske trettio år mellan äldsta och yngsta och alla gillar att pladdra för fullt och många kan absolut SJUNGA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s