Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Mellanlandning

6 kommentarer

Jag håller på med ett skrivprojekt som emellanåt är ganska uppslukande. Än så länge vill jag inte berätta – men kanske senare. Jag liksom bara mellanlandar här innan mitt nästa skrivpass lättar och flyger iväg med mig. Under en annan mellanlandning höll jag på och planterade om växter eller bara snyggade upp dem. Då kom gubbarna till hjälp! Pojken som håller i hatten satt på pottan och tryckte men den lilla figurens underdel var sönder och saknades. Så här fick han det till slut.

Känner inte att jag har tomgång precis det är nästan för mycket åt andra hållet. Är det kanske så att livet både går snabbt och långsamt på samma gång och att det inte riktigt går ihop? Jag tror det själv men det är ”ingen fara” som ungdomar säger om allt, det är bara som det är i den här fasen av livet. Tänk inte på framtiden, sa min svärdotter igår, bara var i nuet!

Luftigt är sannerligen det här inlägget.

Dagarna blir allt kortare men lev väl och blomstra!/Agneta

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

6 tankar om “Mellanlandning

  1. Man blir allt nyfiken på det där skrivprojektet!

  2. Det lyder skønt og meningsfuldt med dit skriveprojekt, her blandes tomgang med malerfarve 🙂 Må ses inden dette helt enestående år er til ende?

  3. Kära Margit, det hoppas jag verkligen! Men vi kan inte bara hoppas vi måste bestämma något.
    Nu ska vi gå en promenad innan mörkret anfaller oss. Jag hör av mig till dig!

  4. Det låter spännande med nytt skrivprojekt!
    Och du behöver inte skriva långa inlägg för att det ska vara intressant att läsa!😊 Lev väl du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s