Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Välkommen 2020!

8 kommentarer

Gott Nytt År 2020

Ett riktigt fint och bra 2020 önskar jag alla som läser Pensionär, nyss pensionär! Det är roligt att ni finns! Välkomna tillbaka under det nya året; följ bloggen, kika bara in, läs sporadiskt, skratta eller skaka på huvudet, fundera, skumma texten; gå på utställningar med mig, följ årstiderna i vår trädgård här, titta på vackra och fula foton; börja kommentera eller inte, det är ju ändå bara mina tankar och plötsliga infall.
Nu blir det ett nytt decennium under vars sista år jag blir 80 år. Så märkligt livet är!  Jag ska med humor och ömhet vårda alla åldrar som ännu lever och finns kvar i mig.

20191215 till blogg_använd (13)

Den här teckningen är från 5 juli 2002 ur ‘Varannan dag’ där jag gjorde en bild, just varannan dag, av hur jag kände mig. Hittade bunten med 183 teckningar och tyckte det var synd att de bara låg där och hade det tråkigt i en bortglömd vrå. Idag är det nyårsafton 2019, jag är förkyld och hängig.  Teckningen förmedlar lite trötthet men också något som pekar uppåt och lyfter. Så den passar just idag!

Lev väl och blomstra!/Agneta

 

 

 

 

 

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

8 tankar om “Välkommen 2020!

 1. Jag ser fram mot många nya intressanta, roliga, njutningsfulla inlägg. Och kanske fler sticketräffar! Krya på dig och blomstra du också! Kram

 2. Stickträffar, jaaa, jag behöver…du vet, jag fastnar o tappar sugen. Nu ska jag iaf sticka fler disktrasor. Mats tycker de är så himla bra.
  Jag hoppas jag kan hålla stilen o leverera, som det heter idag, något läsvärt.
  Tack, för uppmuntran, Karin!

  • Det var inte meningen att det skulle bli två kommentarer! Den första bara försvann men dök upp igen….. Det här med teknik är ju inte riktigt min grej. Tacka vet jag stickning! Och vi får väl se till att få igång dig igen!

   • Ack, ja, tekniken…struntar vi i.
    Det blir säkert stick-bra, du har ju den rätta pedagogiska kunskapen!
    Kramar till dig!
    PS jag tog bort en av de två lika inläggen. Lätt på datorn. 🙂

 3. God fortsättning på det nya året och hoppas du kryar på dig, trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s