Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Prickens dagbok (2)

4 kommentarer

img_5282

Det är inte alls dumt att vara utlånad som hund! Jag gillar de nya utomhusstråken här. De gamla där hemma är så välbekanta allihop, ja, jag känner ju nästan igen precis alla lukter!
Havet här gillar jag verkligen att titta på! Man får huka sig lite bakom sanddynerna bara.

img_5245

Min bonusmatte tror att jag skulle kunna bli intresserad och läser ordet högt flera gånger. HUNDBADPLATS, läser hon.  Jag skakar i kroppen bara jag tänker på det! Man ser på den bilden med skylten, där hunden är i vattnet, att jag med kroppsspråket tydligt avvisar förslaget. Inte en sån här ruskigt blåsig dag i alla fall.

Efter en lång stund vid havet börjar vi promenera tillbaka och går förbi så vackra vyer. Jo, en hund upptäcker annat också – när det ligger något mojsigt i gräset, gropar och gångar, dofter efter diverse djur, eller något som prasslar i buskarna. Det är härligt och jag glömmer blåsten och jag skvätter mest hela tiden. Det måste märkas att jag har varit här!

img_5231

Fina minnen sparar jag på, de tar jag fram och nosar rätt på när det är lite trist!
Nospussar och tjingeling!/P

 

 

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

4 tankar om “Prickens dagbok (2)

 1. Du är verkligen ute på äventyr, Pricken! Duktigt av dig att lämna nya intressanta doftspår så de andra hundarna får läsa litet ”nyheter”.
  Vet du vad, jag skulle inte heller vilja bada där nu!
  Kram!

  • Tack, snälla Märit! Skönt att få förståelse i det här fallet. Idag är det grått ute och jag tycker om att ligga i min korg med fårskinn. Jag är tyvärr lite frusen av mig eftersom jag har så kort päls. Snart säger nog min bonusmatte att jag måste gå en runda i alla fall… Nospuss!/P

 2. Bra jobbat Pricken! Både du och bonusmatte verkar sköta er utmärkt. Vår flock ligger lite lågt i dag, vi känner inte för långa promenader i all blåst, trots våra fina, långa pälsar. Ha det så bra med ditt fårskinn!

  • Ja, fårskinnet är gosigt men just nu är jag lite låg. Jag saknar min matte o husse men vill inte klaga. Det är okej här ändå. Igår gick vi i en bokskog, min bonusmatte o jag, det var mer än okej! Nu ska jag gå ut en sväng!
   Hoppas att ni kommer ut på långpromenad idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s