Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Lapptäcke i rosalila

13 kommentarer

 

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

13 tankar om “Lapptäcke i rosalila

 1. Åh, så underbart vackra bilder på underbart vackra blommor!!!!!!

  • Ja, tänk om man hade alla på en gång oavsett under vilken tid de egentligen blommar och om de finns kvar i trädgården eller ej!
   Allt på en gång så att säga!
   Det är massor som tittar men få som säger något…så vet att du inte är TVUNGEN att säga något…men GLAD blir jag!

 2. Gör ett nytt försök. Jag har väldigt svårt för att kommentera. Tittar varje dag, alltid lika förundrad över din fina blogg. Lyckades inte med den vita, men hoppas att detta kommer fram. Tänk om skulle sno din ide och göra mappar med de olika färgerna, man får ju mer koll på vad som växer.

  • Roligt att du gillar min blogg synd bara att du inte kan komma in ibland! Jag är aldrig helt konsekvent med någonting jag gör men jag har några mappar som är ordnade efter färger! Det är rätt bra. Ett tag hade jag växtlistor för varje rabatt men sedan blev det för många rabatter och…en enda röra.
   Hoppas du kommer in nästa gång du provar – men det blir inget nytt på ett par dagar nu!

 3. Karin Petersen!
  Ajaj, kapten, jag förstår och gillar 🙂 !

 4. Lifligt! – men mest elsker jeg nu alligevel det hvide laptäcke. det kan vi snakkelisnakke mere om i morgen, nu skal der mailes.

  • Å, ljuvligt, ja, det kan man kanske säga men jag får göra ett nytt vitt för jag har hittat ännu fler fina vita…men det får bero till en annan gång! Du får titta på det nya lapptäcket som går i gula och röda färger…Vi ses i morgon!

 5. Härliga färger och bilder! perfekt en sån här gråmulen dag….

 6. Så härliga färger och härliga bilder! Perfekt en sån här gråmulen dag. (Ber om ursäkt om kommentaren kommer dubbelt, det såg ut som min förra inte kom iväg…)

  • Det där att inte se ett inlägg o skriva om det har jag också varit med om!
   Det är himla roligt att bada i sina egna bilder och sedan plocka ihop dem färgvis och ännu bättre om du blir glad en gråmulen dag!

 7. Oj, oj, sådana vackra former och färger! Vad naturen kan! (med lite hjälp av växtförädlare och duktiga trädgårdsmästare….) Jag faller mest för detta rosalila lapptäcke, nyanserna syns oändligt många. Än är det vinter? (barmark och plusgrader här, så vad ska man kalla den här årstiden egentligen?) men snart är vi där igen, mitt i den blommande njutningens tid!

  • Vårvinter kanske! Det känns som det i luften men än kan väl kylan anfalla, vecka 8 brukar vara kärv på våra breddgrader. Det går fort i alla fall. Jag längtar främst efter många lugna och soliga dagar då jag kan gå med sekatör och grövre klippredskap och röja!
   Idag är det blåsigt och småregnigt ute! Men jag promenerar till vävstugan och förskedar en väv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s