Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Junipladder i rabatten!

5 kommentarer

Junipladder i rabatten… Ja, här kommer några passande pladder i denna ljuvliga sommartid. Det är sanslöst tidig blomning i år och jag plockar rosor och nävor och sätter i vaser. Jag sniffar och njuter och går förbi ogräset! Njut, människa, njut!
Jag tar några pladder från den här ljuvliga tiden! Låt dig bara inte nedslås av pladdret som ibland avslöjar just det där att växterna är precis som alla vi andra!
Edulis och myra
Duc de Guiche funderarLa Belle Sultane filosoferarTrollhassel och klockaConstance Spry fantiserar

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

5 tankar om “Junipladder i rabatten!

  1. Ja, du kloge poetrisse, i dag skal jag tage vare på tiden i min kære lille have. Og selvom jeg ikke – som du – kan høre hvad mine blomster siger, så skal jeg tale kærligt til dem og agte mig vel for at komme med sårende kommentarer!

  2. Det blir bra och Margit jag hör av mig, så vi kan bestämma nåt datum för träff, men nu ska jag köra till Öland och student nr 2. Mats får vara hemma och jobba och vattna i växthuset.

  3. Tur du har en vattnare hemma, hur gör ni när ni åker bort båda två? Jag har inte tillräcklig ventilation i växthuset trots fem fönsterluckor, så jag måste alltid öppna dörrarna. Man vill ju inte tära för mycket på sina grannar…

    • Vi har någon gång bett grannen men det är besvärligt. Det är ibland en chansning att åka bort. Längre resor är omöjliga under odlingssäsongen! Vill man känna sig fri på det sättet ska man inte odla alls!

      • Har konstaterat detsamma, resor får göras off season, i varjefall om det är mer än två dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s