Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Skattjakt för Carl Victor och midsommar

6 kommentarer

Året var 2016  och Carl Victor fyllde åtta år. Han önskade sig en skattjakt hos farmor. Verkställdes när halva juni hade passerat och hans kalas och firning hemma var avklarad. Vi hade en hel helg tillsammans och det är alltid det bästa jag vet! Skattjakten började med ett kuvert med första destinationen och sen gick turen runt i trädgården där en del kluriga uppgifter skulle lösas. Halvvägs gick en  ledtråd till Onyttiga Skåpet och…på sista bilden dokumenterar åttaåringen självklart vad han hittat och fått!

SONY DSC

Midsommar med många glada skratt, liten stång och dans, glada bad, sköna stunder god sill och senare grill. Midnattsdoppet i regn och åskmuller med nattmat i Kråkvinkeln för tre av herrarna blir ett minne för fler än dem! Vi som såg hur de trivdes och njöt bäddade in den synen inne i oss – att försöka fota hade förstört det fridfulla och fina!

Juni månad och inte minst midsommarhelgen 2016 kommer vi att minnas för gemenskap, glädje, solvärme och allt det vackra!
Det ligger i ena vågskålen och i andra; ett regeringsbeslut från juni som jag inte gillar och den chockerande valutgången i Storbritannien rör till det i mina sinnen. Associerar: Det fanns en man med brun uniform och liten  mustasch som också vann demokratiska val och blev ledare i sitt land…

Idag är det 19 november 2022 och vi behöver verkligen leva väl och försöka att blomstra!/Agneta

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

6 tankar om “Skattjakt för Carl Victor och midsommar

  1. Ljudet av regn efter en lång period är underbart! Äntligen lite vatten till trädgården och all annan grönska naturligtvis!
    Jag håller med dig om den bittra eftersmaken, men jag följer ditt råd och lyssnar på regnet en gång till! Kram

  2. Förresten måste det vara roligt att vara barnbarn i din trädgård!!!!

  3. Dejlige, dejlige juvelbilleder fra denne helt i særklasse skønne juni måned, tak for dem!

  4. Vassego! Idag är det grått, kanske en oslipad pärla, men jag pysslar inne mellan gästbesöken idag! Såna dagar ska det också vara ibland. Kramar till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s