Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

På vift (1)

6 kommentarer

Vi hade burit in alla utemöbler i vårt nya plåtskjul som hukar under höga popplar i trädgårdens lite mindre exponerade del. Alla blommor i huset var vattnade och vår granne skulle hålla ett vakande öga åt vårt håll. Vi, som skulle ha tågluffat den första hösten med covid, längtade efter att ge oss av och se lite nytt men inte åka för långt bort! Vi gjorde det enklaste, tog bilen och gjorde en ”roadtrip” eller en inte alltför planerad bil-luff genom sju landskap – vilket land vi bor i!

Ruiner, hus och gårdar och sista dagen underbar strandtillvaro och en snart tvåårig pojke som klev med stora steg och undersökte världen som låg där framför honom; det stora havet var vått, stenar och sand, våt sand och torr sand, hur man kunde gå och plaska och prata, gräva med den gröna spaden, bara sitta på stenar och se betande nötkreatur på strandvallen och bli kastad i luften och pussad på av sin mamma. När kultur och natur möts i mänsklig gemenskap då blir det som allra bäst.

Jag tänker publicera intryck från resan ungefär varannan dag så häng med!

Lev väl och blomstra!/Agneta

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

6 tankar om “På vift (1)

  1. Ser med spänning fram emot att läsa fortsättningen på roadtrippen.

  2. Så härligt det låter! Ser fram emot att få höra mer!

  3. Det blir spännande att få ta del av vad ni har upplevt. Nu börjar det kännas OK att resa runt lite längre hemifrån med övernattningar.

    • I morgon, tisdag, publicerar jag På vift (2)! Vi reser och umgås försiktigt och det är verkligen roligt att känna sig lite friare. En bilresa kan inte ersätta att tågluffa men den här resan blev mer än bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s