Pensionär, nyss pensionär!

Ja, men tiden går ju så fort!

Genväg från en punkt till en annan

11 kommentarer

En del bilder har blivit liggande, eller hur man nu säger när man har dem i mobilen eller i datorn eller i sitt moln, andra har eventuellt publicerats på min blogg.
Jag plockar ihop några som det knappt kommer att finnas text till! Du har ju ändå inte tid att läsa just nu! Jag vill gärna samla HELA vår i så fall mycket stora familj men huset vårt, avstånden och så vidare gör det hela omöjligt. Förra året valde vi att fira bara vi två men i år får vi i alla fall sällskap bara jag blir alert igen! En mycket segdragen förkylning… jo, tyvärr, jag har tappat både fart och ork. Det måste vända, bli ändring och komma lust att ta nya tag, eller för den delen ha ork.
Självpeppning: Titta på några ganska neutrala julbilder från olika år och fatta mod! Rusta dig för att komma längst in under trappen för att hämta saker!

I år kanske det inte blir av med ett besök i min favoritblomsteraffär… En genväg är att titta på de foton som ändå finns från Blomsterpigan i Malmö. Året runt en inspiration!

Ljus, speglingar och mörker fascinerar mig och jag kan fastna i sådana bilder.

Den stora inspirationskällan är absolut naturen och det skiftande vädret i det öppna landskapet här på vår kulle med utsikt över Östersjön.

Framför allt är ändå våra vuxna och rara barn och deras familjer; våra barnbarn, bonus eller inte, barnbarnsbarn och alla vänner vår stora inspirationskälla även om de flesta bor långt bort. Alldeles för långt bort!
20180227 Snö rött glas

Lite snö efterfrågas men det ser inte så ljust ut.
Jag måste bli frisk och Sverige måste väl ändå få en regering! Båda åkommorna verkar nästan lika segdragna!/Agneta

 

 

Författare: Agneta Croneld

Rännstensunge från Stockholm som genom att leva själva livet har konverterat till pensionär i Skåne.

11 tankar om “Genväg från en punkt till en annan

 1. Härliga iolder! Hoppas att du snart blir frisk!

 2. Jag hoppas verkligen att du får krafterna tillbaka snart!!! Att gå och vara ”halvdan” är väldigt jobbigt. Det finns många ”borden” som vanligtvis är roliga men som bara känns betungande. Krya på dig och njut av alla dina vackra bilder. Helg blir det även om man inte har fått gjort allt man tänkt sig!
  Kramar Karin

 3. Varje kväll tänker jag: I morgon när jag vaknar är jag bättre… När man mår så här så känns allt jobbigt men nu har jag faktiskt varit på Nobelfesten hela eftermiddagen. Tänk det var ingen som brydde sig om mitt snorande och hostande. Saknade dig på vävningen i torsdags.

 4. Krya på dig! Hoppas att du får lite ork till jul. Underbara bilder.

  • Jag känner flera i omgivningen, men som jag inte har träffat på rätt länge, som också har fått långvariga infektioner så det är något som ”går”. Det är väldigt trist hur som helst! Vad roligt att du uppskattar bilderna 🙂

 5. Så fina bilder 🙂
  Särskilt mycket gillar jag bilden med byrån under trappan. så himla estetiskt tilltalande 🙂
  Önskar dej och din familj en jättefin Jul..

  // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s